Algemene voorwaarden

 

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing wanneer een klant een koopovereenkomst met Vidora aan gaat. Deze voorwaarden zijn bedoeld om de relatie tussen de klant en Vidora te regelen.
 
Definities:
 
1. Vidora - De verkoper van woontextiel via de website www.vidorakussens.nl.
 
2. Klant - De persoon die een bestelling plaatst op de website www.vidorakussens.nl.
 
3. Geadresseerde - De persoon waar de bestelling naar wordt verzonden.
 
4. Producten - Artikelen uit de webshop van www.vidorakussens.nl.
 
5. Bestelling - De producten die de klant in het bestelproces heeft doorgegeven aan Vidora.
 
6. Koopovereenkomst - de Overeenkomst gesloten tussen Vidora en de klant.
 
7. DHL - De leverancier die de bestelling naar de geadresseerde verstuurd.
 
Geldigheid van de voorwaarden
 
Indien de klant bij Vidora een artikel bestelt, gaat de klant akkoord met de door Vidora gehanteerde verkoopvoorwaarden. Voordat de klant bestelt dient de klant kennis te nemen van de actuele koopvoorwaarden die op deze pagina toegankelijk zijn. Op alle door Vidora gesloten overeenkomsten en daaruit voortvloeiende geschillen is Nederlands recht van toepassing. Koopovereenkomsten worden alleen aangegaan met personen van 18 jaar of ouder.
 
Vidora houdt zich aan de wet koop op afstand.
 
Productprijzen
 
Alle genoemde prijzen zijn per stuk in euro’s inclusief 21% BTW.
 
Verzendkosten
 
De bestelling wordt verzonden via DHL. DHL biedt de bestelling, indien de ontvanger van de bestelling niet thuis is en er niet bij de buren afgeleverd kan worden, twee keer aan. Hierna geeft DHL de mogelijkheid het pakket op te halen bij een afhaalpunt van DHL.
 
De klant en geadresseerde moeten hier rekening mee houden. Bij onzekerheid over de mogelijkheid tot het ontvangen van de bestelling kan een afwijkend adres worden opgegeven in het bestellingproces.
 
Verzendkosten Nederland: €6,95
 
Verzendkosten België: €11,-
 
Retourneren
 
Retourneren kan, binnen 7 dagen, in de originele verpakking. De verzendkosten van het retour zenden komen voor rekening van de klant/geadresseerde.
 
Vidora verstuurt haar producten vanuit verschillen distributiecentra. Voordat een product wordt geretourneerd moet er contact worden opgenomen via info@vidora.nl voor het juiste retouradres voor de betreffende regio.
 
Levering en leveringsvoorwaarden
 
Voordat de bestelling wordt verzonden vindt er in controle plaats op de juistheid van de gegevens en de staat van de producten die verzonden moeten worden. Wanneer producten niet meer op voorraad zijn wordt er contact opgenomen met de klant. Op verzoek van de klant wordt het betaalde bedrag teruggestort.
 
Na de bestelling ontvangt de klant een mail ter bevestiging. Zodra Vidora het verschuldigde bedrag heeft ontvangen wordt de bestelling binnen 3 werkdagen verzonden. Het pakket wordt, indien de geadresseerde niet thuis is bij één van de buren afgegeven. Indien de klant dit niet wenst, kan dit worden aangegeven tijdens het bestelproces.
 
Het ingevulde telefoonnummer tijdens het bestelproces wordt aan DHL doorgegeven. DHL neemt, indien nodig, contact op met de klant. Vidora is niet aansprakelijk voor diefstal, beschadiging na aflevering van de bestelling aan DHL.
 
Overschrijdingen van de leveringstermijn die niet aan Vidora kunnen worden toegerekend overeenkomstig de Algemene Voorwaarden, kunnen nimmer aanspraak geven op schadevergoeding.
 
Vidora houdt zich het recht voor om in gedeelten te leveren. Bij een eventuele deellevering zijn de verzendkosten voor rekening van Vidora .
 
Bestellingen worden na verpakking overhandigd aan DHL. De bestelling zal worden bezorgd op het adres dat door de klant is opgegeven tijdens het bestelproces. De klant is verantwoordelijk voor het doorgeven van het juiste adres. Indien de klant/geadresseerde de bestelde producten niet op het overeengekomen tijdstip van levering in ontvangst neemt, worden de bestelde producten voor zijn rekening en risico ter zijner beschikking gehouden.
 
Vidora is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard of omvang dan ook, die is ontstaan door de klant/geadresseerde of een derde partij.
 
Adresgegevens worden uitsluitend gebruikt ter verwerking van de bestelling. In/aan het artikel zit een waslabel, hierop staat duidelijk vermeld hoe u het artikel kunt behandelen. Afmetingen van de artikelen kunnen enigszins iets afwijken.
 
Website: www.vidorakussens.nl
 
Adres: Berilpad 9 ( geen retouradres)
 
Postcode en Plaats: 3402 XS, IJsselstein
 
Email: info@vidora.nl
 
Kvk nummer: 18082366